Projecten in Tenderbegeleiding

Tijdens de tender zijn er veel onzekerheden die een risico vormen voor een aanbieding waar u mee scoort. Eén van deze onderdelen is emissieloos bouwen.
Vragen als, heb ik wel genoeg energie tot mijn beschikking? Welke emissieloze machines zijn beschikbaar? Is de investering van emissieloos aanbieden wel terug te verdienen tijdens het project? Dit soort vragen hebben invloed op kosten, scoringskans, maar ook op het aantoonbaar maken.
Electure kan u hierin ondersteunen en adviseren.
Tijdens de tender gaan wij met u het gesprek aan over de kansen en risico’s op het gebied van emissieloos bouwen. Of het nu gaat over een kostendekkende netaansluiting of over het piekvermogen van de emissieloze machines, maar ook het totale energieverbruik en welke uitstoot daarbij hoort kunnen wij u in adviseren.
Onze primaire aanpak is gericht op de energieprofielen, verbruiken en bijbehorende uitstoot inclusief aantoonbare rapportage. Tevens bieden wij de mogelijkheid om in de uitvoeringsfase de energieoplossing aan te leggen en in stand te houden.

Kortom! Wij adviseren u in de mogelijkheden van de emissieloze bouwplaats en in de uitvoeringsfase kunnen wij deze ook verzorgen.