Consultant Emissieloos Bouwen

Wil jij werken aan een circulaire toekomst waarin onze carbon footprint kleiner is en onze impact groter? Staat het versnellen van de energietransitie bovenaan jouw lijstje met bijdragen die jij wilt leveren, waarmee je de wereld kunt verbeteren? Dan heb jij de juiste instelling om samen met ons het verschil te maken!

“Het doel: vanaf 2030 stoten mobiele werktuigen en transportmiddelen op bouwplaatsen geen schadelijke stoffen meer uit. Nul CO2, stikstofoxiden (NOx) en fijnstof.”

Wij focussen ons op de stroomvraagstukken vanuit bouwplaatsen om de energietransitie te versnellen. Het is onze missie om bouwplaats projecten te begeleiden naar het verkleinen van de carbon footprint.

Wat ga je doen?

Aan uitdagingen geen tekort. Als Consultant Emissieloos Bouwen adviseer en ontzorg jij klanten bij hun vraagstuk om bouwplaats(en) emissieloos te krijgen. Samen met twee consultants pakken jullie alle casussen aan en zorgen jullie ervoor dat de klant de beste oplossing ontvangt.

Door het inzetten van de juiste emissieloze middelen maak jij een op maat gemaakt stroomplan voor onze klanten. Met onze klanten analyseer je de bouwprojecten en bedenk jij een energie oplossing die scoort op reductie van zowel kosten als uitstoot. Je bent ambassadeur en hebt een winnaarsmentaliteit, waardoor geen enkel vraagstuk te ingewikkeld is. Jij blinkt uit in het bedenken, coördineren en uitvoeren van plannen en weet hierin ook de juiste samenwerkingen op te zoeken.

  • Jij bent samen met twee consultants aanspreekpunt voor (potentiële) klanten en bouwprojecten;
  • Jij draagt de verantwoording voor jouw projecten;
  • Jij gaat de vraagstukken ontleden en voor ieder aspect zoek jij naar een passend (emissieloos) alternatief;
  • Jij houdt nieuwe ontwikkelingen in de markt in de gaten en kunt altijd een innovatief plan aanbieden;

Wie ben jij?

  • Jij kent alle trends en ontwikkelingen omtrent de elektrotechniek en kan dit omzetten naar een innovatie(f) plan;
  • De markt rondom emissieloze machines is voor jou geen onbekend gebied;
  • Jij hebt 3-5 jaar werkervaring met raakvlakken op het gebied van projectmanagement, consultancy of accountmanager/servicedesk;
  • Jij spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je kan en durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt vermogen om prioriteiten te stellen;
  • Jij bent organisatorisch sterk en stressbestendig

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het bedrijf. Deze functie is een verantwoordelijke job binnen een nog redelijk onbekende markt. Wij bieden geschikte kandidaten een passend salaris en arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn.